koopcryptomunten.nl Hoe moet ik XRP kopen
XRP kopen


Je moet natuurlijk wel weten welke munten je wil kopen. Het is geen religie, gewoon kijken waar je denkt dat je de meeste winst kunt behalen.
Dat zijn meestal die crypto's die ingezet kunnen worden op heel grote schaal, men spreekt dan van massa adoptie.

Bij crypto's wordt vaak blockchain technologie gebruitk die voor diverse doeleinden inzetbaar worden. Zo heeft iedere munt zijn sterke en minder sterke kanten.

Bitcoin is de bekendste, daar heeft iedereen wel eens over gehoord. Daarom neem ik als als voorbeeld de altcoin XRP.Informatie zoeken over crypto munten:

Dat kan op vele manieren, gewoon googlen en zoeken op crypto. Maar je kunt ook naar de site  van coinmarketcap.com gaan. Daar hebben ze al heel veel informatie over cryptomunten voor je verzameld. Op de hoofdpagina zien we al gelijk dat de munt XRP  in ons voorbeeld op positie 3 staat.

We klikken op de derde regel bij XRP en krijgen al een schat aan informatie te zien:

Op deze site kunnen door klikken naar de website van de makers van XRP, naar markten, sociale media historische data over de crypto en nog veel meer.
Indien een munt "jonger" is dan XRP kan het zijn dat op hun site alleen nog maar een whitepaper staat van wat men van plan is om te maken. Het is belangrijk dat je als investeerder weet waar je investeert en dat begrijpt. De usecase moet uit de whitepaper te halen zijn, is die voor massa adoptie of alleen voor een beperkte groep mensen nuttig in de toekomst. Hoe ziet de roadmap eruit en wanneer hopen ze hun product klaar te hebben en live te gaan?

Er zitten veel foute coins bij. een mogelijk heid is bij YouTube zoeken naar de munt die je wil onderzoeken en dan in te toetsten "<naam van de munt> scam", als op deze zoekwaarde veel filmpjes van vloggers komen, kan het zijn dat de munt niets waard is. Je kunt dan investeren wat je wil, maar de munt bloedt dan langzaam dood en je ziet niets meer terug van je investering.

Dus je eigen research naar een munt doen voor je investeert.
Op deze site staat ook de laatste koers weergegeven van een bepaalde munt.

Zodra je een munt gevonden hebt, moet je ook weten waar je deze kunt aanschaffen. Dat kun je ook op deze site zien, namelijk bij het tabblad "Markets"

XRP wordt al op veel exchanges verhandeld. Binance is een van de grootste maar in ons voorbeeld gaan we naar een Nederlandse echange waar je gewoon via ideal kunt betalen.Leuke munt gezien? Ja XRP !!

Van de andere  crypto's die je aanstaan kun je nog wat huiswerk doen. Er zijn vele community's en groepen over munten te vinden op YouTube, Reddit,  Twitter en Telegram. Daarin staan veel koppelingen naar nieuwsberichten en wat de leden zelf over de munten te weten zijn gekomen.

In de crypto wereld kom je ook vaak FUD (negatieve nep berichten) en "Fake news" tegen. Helaas, maar waar. Zo hebben XRP en Ripple onterecht heel wat FUD over zich heen gekregen. Dit wordt mede veroorzaakt doordat de cryptomarkt nog niet gereguleerd is, echter overheden van diverse landen zijn hier wel druk mee bezig en het zal niet meer lang duren voordat deze markt ook gereguleerd is.

Maar wij gaan in deze uitleg verder met XRP. Dus dan is het nu tijd om tot koop over te gaan, echter voor we dat gaan doen moeten we ons eerst op een exchange registreren en controleren of de exchange een wallet voor deze munt heeft. Is die er niet dan moeten we er een zoeken en klaar zetten.

Nu kunnen we een exchange zoeken, daar registreren en verifïeren we ons en doen onze eerste aankopen.

Voor het onderhoud van de website worden donaties zeer op prijs gesteld, dit kan via PayPal of via een uitbataling van XRP:

XRP:                  rEb8TK3gBgk5auZkwc6sHnwrGVJH8DuaLh       met Destination tag:    103007915

Tronix  TRX:    TWb5qmTgVRN3QxRTwhdRRRKK57dsFpatn3

Bitcoin BTC:   1DtWu5Eq42Kx8qAFjuALvHFMnsMNXHHXA4
Alvast bedankt !
Copyright © 2018. All right reserved.